FoodnMood vaste cateraar in aula/herdenkings- en educatiecentrum

november 10, 2022 11:18 am Gepubliceerd door

Sinds januari 2022 is FoodnMood de vaste cateraar voor zowel OGS als NVBL ten behoeve van uitvaarten en evenementen. De samenwerking is de afgelopen periode naar volle tevredenheid verlopen. Op 6 november jongstleden werd de continuïteit van de werkzaamheden bevestigd met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. Alle medewerkers van FoodnMood werden ontvangen in de aula / het herdenkings- en educatiecentrum en werden geïnformeerd over het unieke karakter van de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen en het Ereveld Loenen. Vervolgens vond een rondleiding op beide begraafplaatsen plaats.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door boubeek