Openingstijden

BEGRAAFPLAATS: dagelijks van 9.00 t/m 17.00 uur.

MUSEAAL: Het herdenkings- en educatiecentrum is ten behoeve van museaal bezoek geopend op woensdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 16.00 uur. Vanaf eind maart tot en met eind oktober is het centrum ook op donderdag en vrijdag open.

HONDEN: mogen mee, mits aangelijnd.

FOTOGRAFEREN/FILMEN: Het is voor derden vanwege privacy verboden tijdens uitvaartceremonies te filmen en/of te fotograferen.

STEEKVAZEN VOOR BLOEMEN: Op graven mogen snijbloemen geplaatst worden. Hiervoor staan steekvazen ter beschikking. Deze bevinden zich bij de waterkraan op het centrale plein van de begraafplaats, vlakbij de vlaggenmast. Als de bloemen verwelkt c.q. verdord zijn, worden zij weggehaald. De waterkraan voor het bloemenwater bevindt zich op het plein, bij de vlaggenmast. Deze is in gebruik van 1 april tot 1 november. Tijdens de wintermaanden kunt u water tappen in het toiletgedeelte van de aula/het herdenkings- en educatiecentrum.

Wilt u informatie over begrafenissen, urnbijzettingen of asverstrooiingen? Neem dan telefonisch contact op met de begraafplaatscoördinator (telefoonnummer: 055 220 0015).