Herstelcompagnie 11 Luchtmobiele Brigade onderstreept betrokkenheid NVBL

mei 21, 2022 4:41 am Gepubliceerd door

0p 13 mei jongstleden overhandigde majoor Luuk, commandant Herstelcompagnie 11 Luchtmobiele Brigade (Koninklijke Landmacht), de nieuwe standaard ten behoeve van de tijdelijke NVBL-grafmarkering aan NVBL’s secretaris Genmaj. b.d. Nico Geerts. De compagnie heeft deze speciaal voor de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen gemaakt. De in totaal zes standaarden vervangen de minder professionele paaltjes waarop de grafmarkeringen gelijmd dienden te worden. Hiermee onderstreept de Herstelcompagnie 11 hun maatschappelijke betrokkenheid bij de NVBL.

Majoor Luuk (rechts), commandant Herstelcompagnie 11 Luchtmobiele Brigade, overhandigt standaard tijdelijke grafmarkering aan Genmaj. b.d. Nico Geerts, secretaris NVBL

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door boubeek